Subscribe to our newsletter:

Solo Sweden

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

SOLO är tidningen för unga kvinnor med koll. Här får läsaren en härlig mix av mode och skönhet, med konkreta guider och inspirerande reportage. SOLO tror på att blanda yta och djup, vi vågar ta upp viktiga och ibland svåra ämnen. SOLO gör allt för att peppa, stärka, bekräfta och underhålla unga kvinnor. Inför 2015 satsar vi på ännu mer mode och skönhet, och ännu bättre reportage! SOLO – inte som andra, så mycket bättre.

Du som redan är prenumerant på tidningen SOLO får tillgång till vår digitala utgåva utan extra kostnad. Ladda ner appen och logga in med ditt kundnummer och postnummer.

Appen kan laddas ned till maximalt fem (5) enheter.

Köp av prenumeration i appen:
Prenumerationen löper i 3-12 månader och förlängs automatiskt. Om du väljer att prenumerera debiteras ditt Itunes-konto. Alla prenumerationer förlängs automatiskt ett dygn in-nan den innevarande prenumerationsperioden är slut. Du kan enkelt avsluta den automatiska förlängningen under ”Användarinställningar”. Detaljerad information om avslut och stegvis guide hittar du här: http://support.apple.com/sv-se/HT202039
En redan betald AppStore-prenumeration kan dock inte avslutas i förtid.

Prenumerationspriser digital utgåva
Prenumerationspris:
3 månader – 129 kr
6 månader – 229 kr
12 månader – 429 kr
En redan betald AppStore-prenumeration kan dock inte avslutas i förtid.