Subscribe to our newsletter:

Tzorg werkt veilig

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Tzorg Zorg voor veiligheid
Bij Tzorg zijn de medewerkers het kapitaal van de organisatie. Met optimale zorg en diverse initiatieven bevorderen we de duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Het verbeteren van personeelstevredenheid in termen van veiligheid, gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling is een structureel proces. Zo behouden we onze mensen én hun vakmanschap!
De app is bedoeld als een ondersteuning bij de werkzaamheden, ter bevordering van de veiligheid tijdens de uitvoering van de werkzaamheden van de thuishulpen van Tzorg. Een thuishulp krijgt op het moment van in dienst treden een behoorlijke hoeveelheid informatie. Deze informatie is niet ter beschikking op het moment van uitvoeren van de werkzaamheden. Door middel van deze app hebben medewerkers die deze app downloaden alle informatie m.b.t. veiligheid bij de hand.
De app bevat informatie over belangrijke veiligheidsonderwerpen zoals pictogrammen die je kunt tegenkomen. De app biedt ook richtlijnen voor noodsituaties en de mogelijkheid om onveilige situaties op je werkplek en verbetertips te melden. Verder geeft het een overzicht van de Tzorg-vestigingen en diverse media met informatie van Tzorg.