Subscribe to our newsletter:

Kidarit

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Social Networking
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Kidarit: Nog nooit was de oppas zo eenvoudig geregeld!

Probeer nu tijdelijk gratis uit!

In een paar stappen je oppas (kidsit) geregeld. Geef in de app aan welke datum en tijdstip je oppas nodig hebt en de app communiceert het verzoek via push notificatie, e-mail of sms met jouw eigen netwerk van betrouwbare oppas. Binnen korte tijd is duidelijk wie vanuit jouw Kidarit netwerk er in de gelegenheid is om op te passen.

Voeg vertrouwde ouders van vriendjes en vriendinnetjes van je kind toe aan je Kidarit netwerk en als het eens problematisch is je kind op tijd uit school te halen, weet je snel of het kind even bij een vriendje of vriendinnetje kan worden opgevangen.

Verdien jij graag een zakcentje met een avondje oppassen? Ook dan biedt de app een interessante mogelijkheid: Niet meer afwachten of er op de avond waarop jij beschikbaar bent, toevallig iemand uit jouw oppasnetwerk iemand nodig heeft. Voortaan bied jij jezelf aan. Geef in de app datum en tijdstip dat je beschikbaar bent aan en jouw eigen Kidarit netwerk ontvangt een berichtje waarin jij ze de mogelijkheid biedt van jouw oppasdiensten gebruik te maken. Met de oppas voor de kids op een presenteerblaadje, zijn restaurant en bioscoop toch wel heel verleidelijk...

Gastouders en kinderdagverblijven kunnen ook handig gebruik maken van de features van deze app en deze inzetten om overcapaciteit terug te dringen: Door gebruik te maken van de app kunnen ze hun bestaande klantenkring snel en eenvoudig attenderen wanneer er plek is voor een dag(deel) extra opvang. Iets waar veel ouders op zijn tijd graag gebruik van maken.


Kidarit regelt de oppas!