Subscribe to our newsletter:

stickchat - stickere pe limba ta

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Social Networking
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

Stickchat - stickere pe limba ta pe care le poți folosi în loc de emoji oriunde în iMessage, Messenger, Snapchat, Whatsapp și multe alte aplicații.

stickchat e trusa ta de emoții și expresii, mereu gata de trântit cooleanu într-un chat! Cu stickerele stickchat nu mai rămâi mut, spargi tu gura târgului ;) Încearcă-le, exprimă-te, transmite tot ce vrei, pe tonul care vrei.

Lasă textele, ia de-aici stickere! (A, și apropo - toate stickerele stickchat sunt animate, nu ne-ncurcăm cu JPEG-uri obo… doar WhatsApp e mai fixist, așa mult că ne îngheață stickerele! #curegret #fixedarfistichii)

Despre aplicație
-------------------
Comunică folosind stickere (un fel de emoji, dar mai mari și mai șmechere) românești, nu mai căuta în van prin alte aplicații stickerul potrivit pentru “Mi-a căzut fața” - n-o să-l găsești decât în stickchat ;) Că spui “țeapă” la mișto sau “îmi pare rău” pe bune, ai un sticker pentru orice situație!

Trimite stickere prin orice aplicație de chat - Fb Messenger, Viber, etc. Oriunde te-ai conversa, stickerele stau scai cu tine! Pe Whatsapp, stau fixe-bocnă, dar tot cu tine :))

Ai idei? Ce coincidență, noi avem desenatori! Sugerează-ne ce alte stickere ai vrea să folosești în aplicație, și noi le executăm!

Echipa stickchat e pe fază!
-------------------------
Ți-a picat aplicația / ți s-a înțepenit stickerul / ți s-a luat de interfață? Dă cu parul, că de-aia există programatori - ne ajută orice sugestie de îmbunătățire :)
Adăugăm stickere noi la fiecare câteva zile :D

Cum funcționează
----------------------
* Nu flexa degetul prea mult: instalează-ți tastatura stickchat pentru a putea trimite stickere direct din aplicațiile de chat
* Atinge-i, că nu mușcă: apasă pe sticker-ul potrivit pentru a trimite în conversații
* Caută țintit, nu aiurea: glisează stânga-dreapta pentru a te plimba între categorii
* Nu uita de funcția anti-boacăne: daca ții apăsat lung pe un sticker, poți vedea animația înainte de a o trimite :)