Subscribe to our newsletter:

PencilBot ESL - Koe 1 (Sininen taso)

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Paikoillasi… onko iPhone tai iPod touch esillä?
Valmiina… parantamaan pistemääriäsi TOEFL- tai TOEIC-testien kuunteluosuudessa?
Nyt… PencilBot!

Tällä erityisellä KOEKUUNTELU-sovelluksella saat kattavasti harjoiteltua englannin kuuntelua. Sen koeperusteinen formaatti tarjoaa täydellisen tavan valmistautua tärkeiden testien, kuten TOEFL tai TOEIC, kuunteluosioihin. Siistit puheenaiheet ja haastavat, aidot englanninkieliset tilanteet tekevät koekeskeisestä oppimisesta hauskempaa.

Ominaisuudet:
• Sininen taso – keskitaso. Sopii englannin opiskelijoille aina keskitasoisista jonkin verran edistyneisiin. (Tutustu myös vihreän ja punaisen tason sovelluksiin)
• 18 erilaista, hauskaa aihetta monessa eri muodossa (mm. keskusteluja, haastatteluja, luentoja, uutiskatsauksia) ja haastavat, ymmärtämistä testaavat kysymykset. Useita tilaisuuksia parantaa kuuntelutaitojasi.
• Seuraa kehitystäsi – katso, kuinka moneen kysymykseen olet vastannut oikein kustakin aiheesta
• Ainutlaatuiset ominaisuudet – Interaktiivinen tekstitys: koskettamalla saat nähtäväksi avainsanoja, määritelmiä ja esimerkkilauseita.

PENCILBOT ESL-SOVELLUKSISTA:
Tervetuloa PencilBot-multimediaopetusviihteen jännittävään maailmaan! Kosketa iPhoneasi tai iPod touchiasi kokeaksesi aitoa arkipäivän englantia ja hauskoja interaktiivisia aktiviteetteja!

PencilBot ESL -sovellukset yhdistävät toisiinsa kielen, kulttuurin ja tietämyksen, ja siten auttavat sinua parantamaan englannin kielen viestintätaitojasi.
Ne ovat ihanteellisia itseopiskeluun tai hauskanpitoon ystävien kanssa, kotona tai tien päällä. Käytä niitä usein ja ennen kuin huomaatkaan, havaitset selvää kehitystä englannin kuuntelu-, luku- ja keskustelutaidoissasi.

PÄIVITYS – PencilBot-sovellukset tukevat nyt myös näitä kieliä:
englanti, kiina (yksinkertaistettu), kiina (perinteinen), hollanti, suomi, ranska, saksa, italia, japani, korea, norja, puola, portugali, portugali (Portugali), venäjä, espanja, espanja (Latinalainen Amerikka), ruotsi, turkki ja ukraina.

Palautteesi on meille tärkeää – vastaa kyselyymme ja kerro, miten voimme parantaa tulevia PencilBot-sovelluksia!
http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=haeooFwPO88ZW1Vv_2bb_2blHw_3d_3d