Subscribe to our newsletter:

PencilBot ESL – Test 1 (Blått nivå)

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Klar med din iPhone eller iPod touch?
For å forbedre din lyttescore på TOEFL- og TOEIC?
Sett i gang med PencilBot!

Dette spesielle LYTTETEST-programmet gir deg omfattende lytteøvelser på engelsk. Det testbaserte formatet gir en perfekt måte for å forberede til lytteavsnittene på viktige tester som TOEFL eller TOEIC, og programmets kule emner og utfordrende, reelle engelskscenarioer gjør testfokusert læring mer gøy.

Funksjoner:
• Blått nivå – middles vanskelighetsgrad
Passende for personer som lærer seg engelsk på middels til lett viderekommet nivå. (Se også våre programmer for grønt og rødt nivå)
• 18 ulike, morsomme emner i et mangfold av formater (f. eks. samtaler, intervjuer, foredrag, nyhetsinnslag) med utfordrende forståelsesspørsmål. Et mangfold av muligheter for å forbedre dine lytteferdigheter.
• Følg din utvikling – sjekk hvor mange spørsmål du har besvart riktig for hvert emne.
• Unike egenskaper – Interaktive undertekster: trykk på undertekstene for å se på nøkkelord, definisjoner og setningseksempler.

OM PENCILBOT ENGELSK SOM ANDRESPRÅK-PROGRAMMENE:
Stig inn i PencilBots spennende verden med multimedia spillopplæring! Trykk på din iPhone eller iPod touch for å oppleve autentisk, hverdagslig engelsk og morsomme, interaktive aktiviteter.

PencilBot-programmene integrerer språk, kultur og kunnskap for å hjelpe deg med å forbedre kommunikasjon på engelsk. De er perfekte for selvstudier eller å bruke sammen med venner, hjemme eller på tur. Bruk dem ofte, og før du vet det, vil du se en klar forbedring i dine lytte-, lese- og samtaleferdigheter på engelsk.

OPPDATERING – Nå støtter PencilBot-programmene i tillegg disse språkene: Engelsk, kinesisk (forenklet), kinesisk (tradisjonell), nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, portugisisk (Portugal), russisk, spansk, spansk (Latin-Amerika), svensk, tyrkisk og ukrainsk.

Vi setter pris på din tilbakemelding – gjennomfør vår brukerundersøkelse og fortell oss hvordan vi kan forbedre fremtidige PencilBot-programmer!
http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=haeooFwPO88ZW1Vv_2bb_2blHw_3d_3d