Subscribe to our newsletter:

CBR theorie examens oefenen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Oefen de CBR theorie examens voor bromfiets, motor en auto nu op de iPhone en iPod Touch.

Elk theorie examen bevat foto's, gesproken vragen en werkt soortgelijk aan de wijze waarop het CBR het theorie examen afneemt. Er zijn vragen waarop een ja/nee antwoord gegeven dient te worden, er zijn vragen met een A,B of C antwoord en er zijn open vragen waar u een getal dient in te vullen.

Voor elke vraag krijgt u een bepaalde tijd om te antwoorden. In het auto theorie examen zijn bovendien de gevaarherkenningvragen opgenomen.

Na afloop van elk theorie examen is er een uitgebreide uitslag per categorie. Er worden dezelfde 25 categorieën gehanteerd als bij het CBR. Daarnaast kunnen alle vragen individueel nagelopen worden en is er bij elke vraag een uitgebreide gesproken motivatie.

De applicatie is niet door het CBR uitgegeven en heeft geen banden met het CBR. De aanduiding CBR duidt op de theorie examens van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen waarvoor geoefend kan worden.

Na het downloaden van deze applicatie krijgt u nu tijdelijk drie volledige theorie examens voor de auto, motor of bromfiets. Meer theorie examens kunnen los aangeschaft worden binnen de applicatie.

Tips:
- Download de theorie examens bij voorkeur via wifi. Een gemiddeld examen is ongeveer 25MB groot, vanwege alle foto's en audiobestanden.
- Na het beantwoorden van een vraag, kan versneld naar de volgende vraag worden gegaan door met twee vingers op het scherm naar links te bewegen (swipen).
- Je kunt altijd kosteloos downloaden of updaten als je het examen eenmaal hebt gekocht. Na het normale aankoopvenster krijg je te zien dat je het item al eens eerder hebt gekocht en niet opnieuw hoeft te betalen.