Subscribe to our newsletter:

Belbundel

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Finance
I want this app
Download from AppStore

Note: this app is intended for use with T-Mobile consumer subscriptions in the Netherlands ony! The remaining text is in Dutch.

Let op: Door veranderingen binnen de t-mobile website werkt deze app momenteel helaas niet meer. Alternatief: Er is al geruime tijd een door t-mobile zelf uitgegeven app beschikbaar die (meestal) wel werkt.

Deze applicatie toont de T-Mobile belstatus. Werkt met Nederlandse T-Mobile consumenten abonnementen. Zakelijke abonnementen worden niet ondersteund!

Een account kan aangemaakt worden op www.t-mobile.nl onder My T-Mobile.

De informatie die deze applicatie toont is net zo actueel als de informatie op de T-Mobile website; de website is de bron van de weergegeven data. Toont de resterende belminuten en resterende SMS berichten (of resterend tegoed in euros), de buiten de bundel gemaakte kosten en het totaalbedrag van de laatste factuur. Ook je gespaarde T-Mobile Extra punten, de datum waarop je nieuwe bundel ingaat en de ingangdatum en looptijd van je contract worden weergegeven. (Om punten te sparen dien je je aan te melden voor T-Mobile Extra op de T-Mobile site.)

Zakelijk:
Zakelijke abonnementen worden niet ondersteund. Indien met een zakelijk account ingelogd kan worden op www.t-mobile.nl om daar de belstatus te bekijken, dan laat deze applicatie in sommige gevallen de juiste gegevens zien. Let op: dit wordt niet ondersteund en kan in een toekomstige versie veranderen. Met een beheer account waarmee op de t-mobile beheer site ingelogd kan worden, werkt deze applicatie sowieso niet! Dit betekent o.a. dat een zakelijk contract met individueel abonnement niet werkt in combinatie met deze app.

Privacy:
- wachtwoord wordt louter naar t-mobile servers verzonden via beveiligde https netwerkverbindingen
- wachtwoord wordt opgeslagen in de beveiligde keychain

Grafisch ontwerp door Nynke Hylkema: www.ispuur.nl

NB Deze applicatie is niet gelieerd aan T-Mobile.