Subscribe to our newsletter:

Topp 10 Budapest

$9.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Please Note: Gyldendal's Top 10 travel guides for iPhone and iPod Touch have been created especially for the Norwegian market and faithfully reproduce Gyldendal's popular printed series of travel guides.

Din guide til de ti beste opplevelsene i Budapest

Gyldendals populære Topp 10 reiseguider tilbyr nå innholdet fra bøkene som oversiktlige guider for iPhone eller iPod Touch.

Med hundrevis av anbefalinger og bilder til inspirasjon for din neste tur, fra de Topp 10 mest verdsatte severdighetene i Budapest til de viktigste severdighetene ved Donau.

Blant kjentmannstipsene er oversikter over de fineste badene, de mest interessante religiøse severdighetene, museer og gallerier som må ses, typiske ungarske matretter, de morsomste stedene for barn samt de beste hotellene, butikkene og restaurantene i ulike priskategorier.

Den kjente reiseprogramlederen Michael Palin har sagt om DK Eyewitness-guidene, de engelske originalutgivelsene, at de er uimotståelig forføreriske, og at de i tillegg til en renskåret visuell stil leverer varene som teller – de sørger for klar, lettfattelig og nøyaktig informasjon.

Dette får du:

Offline-bruk: Med unntak av valutaomregneren som krever internettforbindelse for sjekking av kursene, kan alle kart, bilder, oversikter og kapitler ses i frakoplet modus, noe som innebærer at guiden også kan brukes på flyturen.

Kart: Fire store kart, som dekker Budapest, sentrum i Budapest, stor-Budapest og metrokart.

Oversikter: Topp 10 reiseguidene er verdsatt for det systematiske oppsettet. Det er lagt vekt på å videreføre dette prisvinnende konseptet for å få de mange hundre oppføringene sortert mest mulig oversiktlig.

Søking: Ved hjelp av søkeord er det enkelt å finne det man er ute etter, hvor som helst i guiden.

Bokmerker: Legg til, sorter og fjern bokmerker, så holder du rede på alle severdigheter, restauranter som frister, og annet du vil ha med deg.

Valutaomregner: Den omfatter alle viktige valutaer og henter inn oppdaterte kurser fra Internett.

Linker: Hundrevis av nyttige internettlinker hjelper deg på vei hvis du er interessert i mer informasjon. Telefonlinkene fungerer uansett hvilket land du ringer fra, slik at du kan bestille omvisninger, billetter, restaurantbord og annet før du reiser.

Innhold: Som utgiver av noen av verdens mest populære reiseguider vet vi at innhold av høy kvalitet er det viktigste i en guide. Topp 10 Budapest er full av illustrerende bilder og vil bidra slik at du får mest mulig ut av ferien din.