Subscribe to our newsletter:

Radio Manele

$2.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Music
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

[english]
Radio Manele is the only way to listen to top east-european online radios broadcasting manele music.

Manea (plural: manele) is a music style from Romania, derived from the traditional lăutarească music with modern Turkish, Greek, Middle Eastern and, to a lesser extent, Indian influences. Similar music styles are also present and widespread in Bulgaria, Serbia, Montenegro, Albania, Bosnia and Turkey and with expatriates and emigrants originally from these regions.

[română]
Dacă până acum aveam roRadio care includea doar câteva posturi comerciale, a sosit momentul ca și cei pasionați de manele să poată asculta posturile de radio preferate pe iPhone sau iPod.

Radio Manele include 58 de posturi de radio axate in special pe manele, iar baza de date cu acestea este actualizată periodic.

Pentru iPhone OS3: apăsând pe icoana postului cand acesta este selectat, în zona de jos, se poate lansa Safari ce va permite acultarea în background a muzicii. Dupa ce acesta pornește trebuie să apăsați butonul de "Home", nu "Done". În felul acesta se va închide Safari, dar muzica va continua. Pentru închidere relansați Safari și apăsați pe butonul "Done".

Pentru a intra în modul de editare a tabelei cu lista de posturi se atinge de două ori, într-o succesiune rapidă, lista de posturi (atenție, doar când muzica nu merge).
Apăsând în zona de informații trafic se va putea reinițializa contorul total de trafic.

Pentru orice problemă vă rugăm să ne scrieți la adresa office@codesignum.com sau ne puteti urmari pe Twitter @Codesignum