Subscribe to our newsletter:

Klingo!

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Education
  • Word
I want this app
Download from AppStore

Klingo! is 11 maart gratis in verband met de AppEvent! Download de gratis AppEvent app en mis nooit meer een gratis app of bezoek www.appevent.com voor meer gratis apps de komende dagen.

Klingo! is een leerzaam spel voor jong en oud. Het is gebaseerd op het overbekende Lingo, maar dan met woorden die gebruikt worden in het lesprogramma van groep 3 van de basisschool (en daarna). Omdat frustratie bij kinderen te voorkomen worden ze niet gestraft voor het invoeren van niet bestaande woorden of werkwoordsvormen. (Klingo is geen Lingo kloon.)

Klingo! kent 9 niveaus die oplopen in moeilijkheid. Je kunt kiezen om 3, 4, of 5 letter Klingo! te spelen, of een mix van lengtes. Op niveau 9 is het spelen van 5-letter Klingo! een hele uitdaging! Fouten maken mag dus. Typefouten zijn te herstellen door te schudden met het apparaat en foute woorden bestaan niet. Het ergste wat er kan gebeuren is dat een woord niet wordt geraden.

Je wordt uitgedaagd om zelf woorden te vormen en te spelen met letters waardoor creativiteit gestimuleerd wordt. Je kan in je hoofd woorden samenstellen maar de letters op het toetsenbord zijn daarbij een goed hulpmiddel.

Klingo is leuk voor in de wachtkamer van de tandarts, voor in het vliegtuig, voor in de klas als de juf niet kijkt maar ook voor ouderen als braintrainer! Waar wacht je nog op? Klingo is er klaar voor!