Subscribe to our newsletter:

Karsten og Petras verden

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Book
I want this app
Download from AppStore

OBS! OBS! OBS!
Løsning for iOS 8 er nå tilgjengelig: Alle bøkene har blitt oppdatert og må lastes ned på nytt, gjør derfor følgende:

1. SLETT appen fra hjemskjermen
2. LAST den ned PÅ NYTT fra app store
3. Start appen og trykk på pilene øverst til høyre i menyen. Logg inn med samme iTunes bruker som ved første kjøp. Dine tidligere kjøpte bøker lastes nå ned.


Bøkene om bestevennene Karsten og Petra er en av de største norske barneboksuksessene noensinne. De første bøkene forteller om hvordan det er å være ny i barnehagen og om å finne sin beste venn der. I de neste bøkene er man med på alt det morsomme som skjer i barnehagen og mellom de to bestevennene. Bildebøkene, som er skrevet av Tor Åge Bringsværd og tegnet av Anne Holt, har en enkel, meningsfylt tekst og varme, trivelige tegninger for små barn i barnehagealder.

I applikasjonen får du et bibliotek med en bokhylle hvor de bøkene du har kjøpt vil legge seg. Disse er dine og kan leses når som helst. Den første boken i serien, Karsten får ikke sove, følger med og står allerede på bokhyllen. Under bokhyllen finner du en Karsten og Petra-bokhandel som inneholder de øvrige nedlastbare bøkene, som er til salgs.

Applikasjonen er laget slik at selv små barn skal kunne bruke den på egen hånd. Man kan velge å få historiene opplest med automatisk bildevisning, eller man kan bruke appen som en vanlig bildebok der man blar selv og leser teksten.

Vi regner med å legge ut flere titler fra Karsten og Petra – så følg med… Og kanskje vil du også på sikt finne bøker om kosedyrene til Karsten og Petra…

Appen er designet og utviklet av Paragallo AS