Subscribe to our newsletter:

ÚjságosStand HD

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Book
I want this app
Download from AppStore

ÚjságosStandunkon magyar lapok digitális kiadásait lehet megvásárolni. A lapok kíváló minőségű olvashatósága egyedülálló a magyar piacon. Többek között itt jelenik meg a Világgazdaság, a Figyelő, a 168 óra, Az autó, a Vasárnapi Hírek, a Muzsika, az Elixír, a Manager Magazin, a GEO, a Lakáskultúra, az Auto-Motor, az AutoBild, a Kiskegyed, a Kiskegyed Konyhája, a Chip Magazin, Hetek, Over, Esküvő Classzik, Veranda, Gerenda Házak, és más lapok.
A megjelentetett lapok köre folyamatosan bővül.

Applikációnkat a 2.1 verzióban adjuk ki most. Köszönjük a hozzászólásaikat, mindig figyelembe vesszük észrevételeiket a program frissítésekor és fejlesztéseinket is alapvetően meghatározzák olvasóink igényei.

Az ujsagos-stand.hu, (korábbi 3ddigitalispublikacio.hu) portálon vásárolt vagy előfizetett lapok, automatikusan és minden további költség nélkül olvashatóak itt iPad-on.

Laponként különböző időszakokra lehet előfizetni. Tipikusan 1 hetes
1, 3, 6,12 hónapos időtartamok vannak.

A legtöbb kiadványt egyedi lapszámonként is meg lehet vásárolni.
Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire az http://ujsagos-stand.hu/kapcsolat címen állunk rendelkezésére.