Subscribe to our newsletter:

Echtscheidingswinkel.nl

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

De Echtscheidingswinkel is een landelijk werkend advocatenkantoor, met name actief op het terrein van familierecht. Wij helpen onze klanten met volledige hulp bij scheiden.
De werkzaamheden worden verricht door meerdere advocaten en juristen (scheidingsbemiddelaars/mediators) vanuit Kempen Advocaten BV, gevestigd in Eindhoven.
De Echtscheidingswinkel is in 1996 in Eindhoven opgezet door Bart Appels. Inmiddels hebben wij circa 20.000 klanten kunnen helpen.

Aanvankelijk bleek dat het uurtarief een drempelverhogende factor was in de contacten met de klanten. Daarom werd de conclusie getrokken, dat het beter zou zijn de werkzaamheden voor een vast tarief te doen. Ook bleek dat veel klanten een zakelijke begeleiding verkiezen boven persoonlijke gesprekken.

Het zakelijk contact verloopt veelal via de telefoon en de post via een neutrale envelop. Een groot voordeel voor de klanten is een belangrijk lager tarief. Telefonische en schriftelijke ondersteuning zijn de belangrijkste middelen geworden om klanten te begeleiden. Dit heeft het huidige kantoor gebracht tot een organisatie waarbij korte responstijd, persoonlijke aandacht en uitstekende telefonische bereikbaarheid de sleutels werden om de klanten het beste te helpen.