Subscribe to our newsletter:

Hvad siger gravkoen og andre arbejdsmaskiner

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Education
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Reviews/Anmeldelser:
***** Berlingske Tidende/b.dk
"Jeg er helt sikker på, at der sidder nogle drenge rundt i de danske hjem, som vil ELSKE bøgerne om brand biler og gravemaskiner! Her er en ny men rigtig god måde at anvende sin iPhone/iPad på. Vi har savnet, at der var nogle gode billedbøger til de mindste. Det er et stort plus, at at disse fire bøger via sin oplæsningsfunktion også kan anvendes af de lidt ældre børn. Vi vil helt sikkert læse bøgerne igen og igen." mors-apps.com

I ROSINANTE&COs række af interaktive "tryk, lyt & lær"-apps, kan børn helt ned til 1 år nyde de flotte fotos, og med et enkelt tryk på skærmen høre maskinernes lyde. Slå oplæsning til - og dit barn vil også få nyttig viden om alle gravemaskinerne.

App’en omhandler: gravemaskine, gummiged, rendegraver, dumper, betonkanon, traktor, tårnkran, lift, bulldozer, asfaltudlægger, vejtromle, gaffeltruck, fejemaskine, skralde bil, sneplov, slamsuger.

FUNKTIONER:
• Tryk på skærmen og hør maskinernes lyde
• Slå højtlæsningsfunktionen til og lær om 16 forskellige arbejdsmaskiner – eller læs selv
• Flotte fotos af hvert enkelt køretøj
• Sprogindlæring: Skift imellem engelsk, tysk og dansk tekst og tale ved at skifte sprog i menuen


I serien "Tryk, lyt og lær" findes også ”Hvad siger grisen og andre bondegårdsdyr”, ”Hvad siger brandbilen og andre udrykningskøretøjer”, ”Hvad siger løven og andre vilde dyr”.