Subscribe to our newsletter:

Het Urantia Boek

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Een boek over het leven na dood, de aard van werkelijkheid, God, wetenschap, en het leven op andere werelden. Meer dan een halve eeuw geleden werd dit ongebruikelijke boek, onopvallend, zonder ophef en zonder auteur die zijn naam eraan heeft verbonden, gepresenteerd. In plaats daarvan een voorwoord dat dit boek de boodschap bevat dat antwoord geeft op vragen over het leven die mensen al heel lang proberen te begrijpen.

Boekbesprekingen:

"Dit boek geeft een duidelijk en betrouwbaar inzicht in het ontstaan en functioneren van ons universum."

"Ik lees nu al 14 jaar Het Urantia Boek en ben in al die jaren geen onwaarschijnlijke dingen en tegenstrijdigheden tegen gekomen. Het boek zit ongelofelijk intelligent in elkaar en geeft een hoop rust van binnen, iets wat onze hedendaagse kerken ons niet meer kunnen geven."

"Dit boek was de climax van mijn spirituele zoektocht."

"Ik kan met geen woorden beschrijven hoe dankbaar ik ben dat ik mezelf heb toegelaten dit boek te lezen. Een echte aanrader voor elke spirituele zoeker."

Hoe is dit vreemde, maar volhardend gedetailleerde en omvangrijke boek ooit tot stand gekomen? Is het wijsheidsliteratuur of sci-fi? In ordelijk gewone taal verteld het een episch verhaal dat indruk heeft gemaakt op een hoop mensen die ermee in aanraking zijn gekomen.

De toepassing bevat:
- Volledig onverkort boek in het Nederlands, het Frans, en het Engels (geen netwerktoegang nodig om te gebruiken, alles wordt geïnstalleerd op uw iPhone/iPod/iPad)
- Tweetalige display ondersteuning - toont tegelijkertijd twee talen naast elkaar
- Delen via sociale media, tekstberichten en e-mail
- Lettertype, tekstgrootte en marges kunnen worden aangepast
- Voor meer leesgemak kies de optie voor een sepia achtergrond in plaats van een witte
- Gemakkelijk navigatiesysteem, dat gedetailleerd inhoudstafel gebruikt.
- Bladwijzers
- Geschiedenis

Instructies
- Bladwijzers worden toegevoegd vanuit Geschiedenis, Tik op de blauwe ster naast een geschiedenis onderwerp om er een bladwijzer van te maken.

Deze app is gratis. Geniet ervan.