Subscribe to our newsletter:

Datan Käyttö ( Data Usage )

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Sovellus joka laskee jokaisen tavun jonka lataat ja näin ollen pitää huolen että juonitteleva operaattorisi joka odottaa että ylität kuukausittaisen tiedonsiirto rajasi jotta voisi viedä kovalla työllä ansaitsemasi rahat törkeästi yli hinnoitelluilla maksuilla. Jos et käytä dataasi kokonaan rajoituksen yliteksen pelossa ja näin ollen tuhlaat rahasi jotka maksat joka tapauksessa. Tämä sovellus laskee jokaisen tavun puolestasi tehden sinulle todella helpoksi tietää tarkasti koska saatat ylittää rajoituksen ja näin ollen säästää arvokkaat rahasi, kuukausi kuukaudelta. Ja se mielenrauha jonka saat.

Sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet ovat:

1) Mittaa matkapuhelinverkossa ja WiFi:ssä käytetyn datan.

2) Sovellusta ei tarvitse ajaa taustalla. Tästä johtuen akkua säästyy, toisin kuin muilla saman tapaisilla sovelluksilla jotka käyvät taustalla, kuluttavat akkua ja vievät muistia joka taas hidastaa puhelintasi.

3) Arvaava kuukausittainen data analyysi missä saat hyvin tarkkoja suunnitelmia ja ehdotuksia kuukauden datan käytölle, jotta et ylittäisi datan käyttörajoitusta ennen kuun loppua.

4) Suuniteltu sekä iPhonelle ja iPadille, ja toimii normaalisti molemmilla. Osta kerran, käytä kaikkialla (iPhone, iPad, iPod)

5) Käyttää keinoäly algoritmia joka oppii sinun käytöstäsi ja sopeutuu ehdottamaan parasta päivittäistä datankäyttökiintiötä.

6) Käyttää erityistä algoritmiä joka kertoo sinulle datan käytön määrän tarkasti ilman että sovelluksen täytyy koskaan käydä koko ajan taustalla. Suurta akun säästöä, suurta puhelimen muistin säästöä.

7) Vihreä, keltainen ja punainen värikoodi kertoo datan käyttösi tilan.

8) Käytä "Viime käytöstä lähtien" ominaisuutta selvittääksesi muiden sovellusten käyttämän datan ja löytääksesi jos joku sovellus käyttää liikaa dataa.

9) Käytä nolla muistutuksia nollataksesi datan käytön laskutuskauden alussa.

10) Tämä sovellus toimii millä tahansa operaatorilla sillä se kerää tietonsa laitteen sisältä ilman että sinun täytyy koskaan kirjautua mihinkään.

11) Erittäin yksinkertainen asennus.


Huomaa: Lähetäthän kyselyt sähköpostilla tukeen äläkä kirjoita niitä arvostelu kommentteina.