Subscribe to our newsletter:

Deelo

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Rabattkuponger i mobilen - GRATIS
Hitta de bästa rabatterna och specialerbjudandena nära dig via Deelo. Har du Deelo i mobilen har du alltid tillgång till förmånliga erbjudanden hos bland annat restauranger, salonger och butiker i din närhet. Deelo är det mobila kuponghäftet som ständigt fylls på med nya spännande rabatter, förmåner och gratisgrejer.

Stad för stad
Göteborg och Uppsala är de första städerna som är fyllda med erbjudanden. Deelo lanserar ständigt i nya städer och i oktober 2011 lanseras Deelo i bland annat Stockholm och Malmö. Håll utkik på hemsidan www.deelo.se när Deelo kommer till din stad.

Nya spännande erbjudanden
Deelo samlar de bästa och mest förmånliga erbjudandena så att du hela tiden kan hitta nya roliga saker och samtidigt spara pengar. Rabatter, gratisprylar, exklusiva erbjudanden och vip-förmåner från bland annat caféer, restauranger, frisörer, hudvårdssalonger, massagekliniker, nöjescenter, klädesbutiker, nattklubbar och inredningsaffärer. Allt på samma ställe!

Gör-så-här
Ladda ner Deelo appen sen är det bara att börja kolla igenom alla erbjudanden. Du kan även se på kartan exakt var butiken befinner sig och vilka tider butiken har. När du sen är i butiken och ska handla är det bara att aktivera erbjudandet och visa upp koden som visas. På ett smidigt och roligt sätt har du sparat in pengar och kan hitta nya spännande erbjudanden att utnyttja. Passa på!