Subscribe to our newsletter:

Billedbog med dyr - en interaktiv pegebog for børn

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Education
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Billedbog med dyr er et sjovt og lærerigt program for børn i alderen 0-4 år. Mere end 30 forskellige dyr er presenteret i lyd og billede. Ved at klikke på det smukke dyrebillede, vil dit barn høre hvad dyret hedder og hvordan det lyder. Det er nemt, sjovt og lærerigt!

Billedbog med dyr kombinere det bedste fra klassiske billedbøger med moderne og stimulerende interaktivitet.

Billedbog med dyr inkludere:
- Mere end 30 vidunderlige illustrationer hvor dyret er præsenteret i tekst, lyd og billeder. Ved at køre fingeren over skærmen kan du nemt skifte imellem de forskellige dyr. Klik på et af dyrene og en stemme vil fortælle dig hvad dyret hedder og så vil du høre dyrets unikke og specifikke lyd. Af bunden af billedet kan du også se hvordan dyret bliver stavet.
- Mange forskellige vidunderlige scenarier som f.eks ”Junglen”, ”Farmen”, eller ”Skoven” hvor mange dyr er vist sammen i et billede. Denne funktion inkludere også lyd og tekst til hvert dyr. Det er sjovt at finde alle dyrene i det samme scenarie!
- Billedbog med dyr kommer i 10 forskellige sprog. Når dit barn har lært hvad dyret hedder på dansk, kan du nemt skifte sprog for at lære hvad de hedder på andre sprog. Denne funktion til at forbedre din viden om andre sprog gør Billedbog af Dyr relevant og brugbart for børn i alle aldre!
- En simpel og enkel overflade gør programmet nemt for alle at bruge!
- Understøttede sprog: Engelsk, tysk, fransk, spansk, hollandsk, svensk, norsk, dansk, portugisisk og italiensk.

Billedbog med dyr er nemt og sjovt at bruge og vil forbedre dit barns ordforråd!