Subscribe to our newsletter:

Bildebok med dyr - en pekbok for barn

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Education
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Bildebok med dyr er en morsomt og lærerik app for barn i alderen 0 til 4 år. Mer enn 30 ulike dyr er presentert i lyd og bilder. Ved å klikke på vakre dyrebilder, vil barnet høre hva dyret heter og hvordan det høres ut. Det er enkelt, morsomt og lærerikt!

Bildebok med dyr kombinerer det beste fra den klassiske bildeboken med moderne og stimulerende aktivitet. Bildebokapplikasjonen inneholder:
- Mer enn 30 herlige illustrasjoner der dyret blir presentert i tekst, lyd og bilder. Ved å dra fingeren på skjermen kan du enkelt bla mellom de ulike dyrene. Klikk på et dyr, og en stemme vil fortelle deg hva det heter, og du vil så høre dyrets spesielle og unike sound. Nederst på bildet vil du også se hvordan ordet stavet.
- Flere naturbilder som "Jungelen", "Gården" eller "Skogen" hvor mange dyr presenteres sammen i ett bilde. Denne modusen inkluderer også lyd og tekst for hvert dyr. Det er et morsomt spill for å finne alle dyrene i naturen!
- Bildebok med dyr kommer med 10 språk. Når barnet har lært hva dyrene heter på engelsk kan du enkelt endre språk for å lære hva de heter på andre språk. Muligheten til å forbedre dine kunnskaper i andre språk gjør Bildebok med dyr relevant og passende for folk i alle aldre!
- Et enkel og tydelig grensesnitt gjør applikasjonen enkel å bruke for alle.
- Språk: Engelsk, tysk, fransk, spansk, nederlandsk, svensk, norsk, dansk, portugisisk og italiensk.

Bildebok med dyr er enkel og morsom å bruke og vil forbedre barnets ordforråd!