Subscribe to our newsletter:

Vogels in Nederland

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
  • Education
I want this app
Download from AppStore

*** VOLLEDIG VERNIEUWD *** DETERMINATIE FUNCTIE *** WAARNEMINGEN ***

Vogels in Nederland geeft u op een eenvoudige manier veel informatie over de meest voorkomende vogelsoorten in Nederland.

Zo ziet u in een handig overzicht alle gegevens per geselecteerde vogel, en kunt u notities maken over uw waarnemingen, de locatie vastleggen (nieuw!), én deze waarnemingen delen met andere gebruikers van de app! Hiernaast kunt u natuurlijk de vogelgeluiden beluisteren en zijn er links naar extra informatie per vogel aanwezig.

Nieuw is ook de determinatie-functie. In 4 stappen is het mogelijk om de vogel die voor u zit naar alle waarschijnlijkheid te benoemen. Voor deze veel gevraagde functie vragen we wel een kleine bijdrage, zodat we de app ook in de toekomst kunnen blijven doorontwikkelen.

Sovon en de Vogelbescherming hebben speciaal voor de gebruikers van deze app leuke pagina’s ingericht met aanbiedingen, tellingen, excursies en heel veel ander leuks!

Helpdesk, voor direct contact met de ontwikkelaars van deze app. Alleen voor schouderklopjes en échte vragen, anders kunnen we niet alles beantwoorden.

Advertenties… ja, u kunt ze nu uitzetten! Met een kleine bijdrage verdwijnen als bij toverslag de advertenties voor altijd. (in-app aankoop… tot nu toe betaalden we de ontwikkeling uit advertentie opbrengsten)

Sync! Als u een iPhone én een iPad heeft worden de notities en waarnemingen die u op het ene toestel heeft gedaan vanzelf ook op het andere apparaat getoond.

Er is heel veel overleg, plezier, energie en slaaptekort in deze versie gegaan. We hopen dat u er van geniet!

Nieuw:
- Boomleeuwerik
- Europese kanarie
- Flamingo
- Grauwe vliegenvanger
- Grote karekiet
- Indische gans
- Korhoen
- Kwak
- Mandarijneend
- Nachtzwaluw
- Regenwulp
- Roodmus
- Stadsduif
- Rietgans