Subscribe to our newsletter:

Netposti

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Netposti-sovelluksella kirjaudut sisään henkilökohtaiseen sähköiseen Netposti-postilaatikkoosi suoraan iPhonestasi tai iPadistasi! Sovellus edellyttää toimiakseen, että olet on rekisteröitynyt Netpostiin ja on luonut siellä Postin käyttäjätunnuksen.

Netpostiin saat samoja kirjeitä, joita muuten saisit paperisena. Kirje voi olla lasku, palkkalaskelma, viranomaiskirje tai vaikka viesti terveyskeskuksesta. Netpostissa kirje näyttää ihan samalta kuin tavallinen paperinen kirje ja säilyy varmassa tallessa ja on helpompi arkistoida. Netposti ei ole sähköposti. Saat sinne postia vain hyväksymiltäsi lähettäjiltä.
_______________________________________

With this application you may log in to your Netposti electronic mailbox. This service is currently only available in Finland.

Netposti is a free online mailbox service for people in Finland over 15 years of age. The service provides consumers with safe reception of electronic letters from companies and organizations. The service is both content-neutral and independent of delivery operators.

In practice, Netposti is an alternative for letterboxes and file archives. A letter previously delivered on paper to a letterbox can now be received in electronic format in Netposti. An electronic letter in Netposti looks exactly the same as the corresponding letter on paper. A message informing you of incoming messages in Netposti can be sent to you by e-mail.