Subscribe to our newsletter:

Florilympha

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Food & Drink
I want this app
Download from AppStore

De App van Restaurant & Buitenplaats Florilympha

Eenvoudig een tafeltje reserveren voor morgen, alvast een keuze maken uit de vele mogelijkheden die Restaurant & Buitenplaats Florilympha biedt: de App van Restaurant & Buitenplaats Florilympha biedt handige functionaliteiten voor iedereen die houdt van gezelligheid en lekker eten en drinken.

De reserveringstool is één van de meest praktische functionaliteiten van deze App. Je reserveert eenvoudig een tafel voor een lunch of diner. Je hoeft hiervoor alleen je naam, het aantal personen en de gewenste dag en tijd in te vullen. Is de reservering akkoord? Dan wordt dit direct bevestigd.

Naast de reserveringstool, bevat deze App een zeer nauwkeurige locatieaanduiding via Google-Maps. Staat er een speciale activiteit op de planning of is er ander nieuws? Dankzij deze App hoef je niets te missen.

Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Niet zomaar een restaurant, maar een restaurant met mogelijkheden! Onze eigenwijze menukaart, de voorliefde voor streekeigen producten, verrassende buffetten en gezellige inrichting maken Florilympha geschikt voor intieme diners, sprankelende bruiloften, serieuze vergaderarrangementen en informele bedrijfsfeestjes.

Het Lutterzand is een prachtig natuurgebied. De Dinkel slingert zich onverstoord door 750 hectare dennenbossen, zandverstuivingen, heide en jeneverbessen. In alle seizoenen is het Lutterzand een ideaal wandel- en fietsparadijs. Kom ons bezoeken en schuif aan bij de open haard!