Subscribe to our newsletter:

Rasmus Nalle

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

Paljon hauskoja Rasmus Nalle -puuhatehtäviä, joita voit ladata iPadille, iPhonelle ja iPod Touchille. Turvalliset ja helppokäyttöiset sovellukset sisältävät kivoja tehtäviä Rasmus Nallen ja hänen ystäviensä kanssa: animaatiojaksoja, palapelejä, etsi ja löydä -tehtäviä, ristinolla-pelejä, pannukakun kokoamista, värityskuvia ja muistipelejä.

Sovellus on ilmainen ja kaikkia puuhatehtäviä voi kokeilla ilmaiseksi rajoittamattoman ajan.

Sovelluksen lataamiseen tarvitaan WIFI-yhteys, sillä sovelluksen koko on noin 220 MB. Kun sovellus on ladattu, sitä voi käyttää ilman internet-yhteyttä.

Sisällys
Elokuvateatterissa voit katsella Rasmus Nalle -animaatioita. Ensimmäinen filmi on ilmainen. Viiden animaation paketti maksaa 6,99 €.

Tee pannukakku neljällä erilaisella täytteellä Rasmus Nallen, Pellen, Pingon tai Kallen tapaan. Rasmus Nallen pannukakun täyttäminen on ilmaista. Pellen, Pingon ja Kallen pannukakkupaketti maksaa 1,79 €.

Etsi ja löydä -tehtävässä riittää puuhaa. Etsi yksityiskohtia isosta kuvasta. Ensimmäinen kuva on ilmainen. Kolmen kuvan paketti maksaa 1,79 €.

Väritä hauskoja Rasmus Nalle -kuvia tai piirrä omia kuvia. Ensimmäinen värityskuva on ilmainen. Lisäkuvapaketti maksaa 0,89 €.

Kokoa palapeli Rasmus Nallen ja hänen ystäviensä kanssa. Tasoja on kolme: 6, 12 tai 24 palaa. Ensimmäinen peli on ilmainen. Kolmen uuden palapelin paketti maksaa 0,89 €.

Muistipelissä on kolme tasoa: 6, 12 tai 22 korttia. Muistipeli on ilmainen.

Pelaa yksin tai kaksin ristinollaa Rasmus Nallen ja Pingon kanssa. Peli on ilmainen.

Lisäpakettien ostaminen ei onnistu ilman aikuista, joten lapsi ei voi hankkia itse maksullisia sovelluksia.

Jos sinulla on ongelmia animaatioiden lataamisessa, katsomisessa tai lisämateriaalien ostossa, napauta sovelluksen tietosivulla olevaa ”Hae uudelleen” –kohtaa aloittaaksesi lataamisen uudelleen. Jos käytät samaa Apple-tunnusta, sinun ei tarvitse maksaa jo ostamiasi sovelluksia uudelleen. Voit myös ladata sovelluksen useisiin iOS-laitteisiin ja voit peruuttaa ja ladata uudelleen sovelluksen lisämaksutta. Jos lataat sovelluksen uuteen laitteeseen, jo ostetut sisällöt on ladattava uudelleen, mutta siitä ei mene maksua.

Auta meitä kehittämään entistä parempaa Rasmus Nalle -sovellusta. Arvioi ja jaa mielipiteesi muiden käyttäjien kanssa.

Uutta tässä päivitetyssä versiossa:

- uusi pannukakkutehtävä
- uusia palapelejä
- uusi ristinollapeli
- sovelluksen tiedostokokoa on pienennetty
- parempi sovelluksen toimivuus


*******
Huomio!

Jos olet kadottanut sisältöä viimeisimmän päivityksen jälkeen, voit ladata ostoksesi uudelleen ilmaiseksi päävalikon ponnahdusikkunasta.