Subscribe to our newsletter:

Hemmelighedsfulde Haver

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Oplev en sanselig fortælling om nogle af de hemmeligheder naturen gemmer på. Bliv lidt klogere den naturvidenskabelige forskning på LIFE Københavns Universitet, fortalt gennem film, lydfortællinger og musik.

Tag forbi Universitetshaverne på Frederiksberg – hjørnet Bülowsvej Thorvaldsensvej - og brug din iPhone til at åbne fortællinger, der ligger gemt rundt omkring i universitetshaverne.

HVAD FÅR DU I APP'EN?

- Opdag haven: På et kort over Universitetshaverne på Frederiksberg, kan se hvor du finder film- og lydfortællinger. Fortællinger startes med app’ens scanner vha QR-koder.

- Podwalk: Lyt til en sanselig rejse gennem haven, i selskab med forskerne fra LIFE.

- Podcast - Hør forskerne: Hånd i hånd med LIFEs førende forskere, får du indblik i deres arbejde og i hvordan vi kan skabe en bæredygtig fremtid for os alle ved at bruge naturen rigtigt.

TEAMET BAG HEMMELIGHEDSFULDE HAVER:
Projektet er udviklet af LIFE kommunikation i samarbejde med projektleder Amanda Bloch og LIFEs forskere. Projektet er blevet til i samarbejde mellem en række kreative fagfolk. Musik: Det unge undergrundsband Thulebasen. Lyd: Tim Hinman fra det succesfulde digitalmagasin Third Ear. Film: Instruktør Lærke Herthoni.

Hvis du har særlige ønsker eller oplever problemer, så skriv til os på hemmelig@life.ku.dk