Subscribe to our newsletter:

Bobbi Boeken

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Entertainment
  • Book
I want this app
Download from AppStore

Bobbi is een vrolijke beer die samen met zijn knuffelvriendjes herkenbare peuterdingen beleeft. In deze vrolijke app ga je met Bobbi mee naar de dierentuin en beleef je hoe het is om grote broer te worden! Leuk voor kinderen (en ouders!) van 0 tot 5 jaar.

In deze app kunnen twee verhalen worden aangeschaft van Bobbi. Deze bevatten naast de geheel geanimeerde én zelf voor te lezen avonturen ook spelletjes, kleurplaten en andere leuke extra’s. Alle functies zijn zelf te bedienen door peuters en kleuters maar je kunt ook samen aan de slag gaan.

De gratis app bevat een gedeelte van het verhaal ‘Bobbi naar de dierentuin’ en enkele spelletjes. Na aanschaf van een van de boeken ontvang je het volledige verhaal en worden alle overige functies uitgebreid.

Met de aangeschafte boeken kun je:
- kijken en luisteren naar de volledige, geanimeerde en voorgelezen verhalen
- zelf lezen en bladeren door de digitale boeken.
- je eigen theatervoorstelling maken met Bobbi en al zijn vriendjes. Kies een figuurtje en een achtergrond. Beweeg ze over het scherm en spreek je eigen verhaal in!
- kleuren. Kies een kleurplaat en kleur je favoriete Bobbi afbeelding zelf!
- verschillende leuke spelletjes doen, ingedeeld op leeftijd (3+ en 5+).
-Memory, zoek dezelfde plaatjes bij elkaar.
-Schaduwspel, vind het plaatje bij de schaduw.
-Legpuzzel, passen alle stukjes?
-Tellen, hoe veel figuurtjes zie jij?

De populaire boekjes zijn geschreven door Ingeborg Bijlsma en geïllustreerd door Monica Maas. Ga voor meer informatie over Bobbi, de app en de boeken naar Bobbi.nl of volg Bobbi op Facebook.com/BobbiBoeken