Subscribe to our newsletter:

Arie-Wubbo

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Social Networking
  • Book
I want this app
Download from AppStore

“Hoofdpersoon in een roman. Maar Arie-Wubbo heeft ook een eigen app!”

Arie-Wubbo. De ultieme roadmovie (op papier). De debuutroman van Miel Blok. Een filmisch geschreven verhaal dat je meeneemt met de uitvinder van de lepel waar geen saus aan blijft plakken. Compleet met een eigen soundtrack! Het verhaal over Arie-Wubbo, die tot aan bijna het eind van de wereld reist om van een knoop in zijn maag af te komen. Tijdens zijn ultieme road trip komt de uitvinder en CEO van zijn eigen bedrijf Spoons-n-Stuff absurde personen tegen en vindt hij zichzelf terug in situaties die je zonder moeite apart kunt noemen. Hoe verder hij van huis raakt, hoe dichterbij zichzelf hij lijkt te komen. Een roadmovie op papier. Arie-Wubbo is maar een mazzelaar. Jij als lezer en luisteraar van zijn verhaal minstens net zo gelukkig. Zeker met ook nog deze app!

Deze eerste versie van de Arie-Wubbo app biedt de volgende functionaliteiten:

Onder de sectie Verhaal kun je het boek heerlijk van a tot z lezen en op precies de juiste plekken hoor je dan de bijbehorende nummers van de soundtrack.

Toch niet zo'n a tot z lezer? Dan kun je aan de hand van allerlei soorten tags die stukken lezen die je aanspreken. Met de sectie Roadmap. Alle stukjes waarin Arie-Wubbo op zijn huifkar zit bijvoorbeeld. Of de delen die gaan over ontmoetingen met absurde mensen.

Direct de muziek luisteren en meer over de muziek lezen? Dat kan ook! Uiteraard. Onder Soundtrack.

Wil je weten waar Arie-Wubbo naar toe zou gaan of waar de muzikanten van de soundtrack en Miel Blok - de auteur - een optreden geven, kijk dan bij Events.

Arie-Wubbo houdt een blog bij. Over zijn ervaringen, nieuwe verhalen en andere zaken. Je vindt alle posts direct in de app onder – weinig verrassend - de sectie Arie’s blog.

Fan geworden van Arie-Wubbo? Dan kun je onder de sectie Hebben! rechtstreeks het boek kopen of de muziek in iTunes downloaden.

Veel plezier met de Arie-Wubbo app en deel hem vooral met heel de wereld!