Subscribe to our newsletter:

Stedenkorting

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

De gratis applicatie van Stedenkorting biedt een up-to-date overzicht van alle aanbiedingen in jouw favoriete steden. Stel eenmalig de steden in waarvan jij de deals wilt bekijken en voortaan mis je geen enkele deal meer! Dankzij het totaaloverzicht met alle aanbiedingen van o.a.: Groupon, Sweetdeal en Groupdeal is deze applicatie een must voor iedere koopjesjager!

Mis nooit meer een deal!
De Stedenkorting applicatie biedt een up-to-date overzicht van alle lokale aanbiedingen in Nederland. Dagelijks vind je hier een compleet nieuw aanbod van aantrekkelijke deals; uiteenlopend van een spectaculaire parachutesprong tot een ontspannend beauty arrangement en van een exclusief diner tot de nieuwste gadgets. Met deze applicatie heb je alle aanbiedingen van jouw stad (of regio) letterlijk in je broekzak!

Alle deals van jouw favoriete steden
Door bepaalde steden als favoriet in te stellen bekijk je alle deals van deze steden in één oogopslag. Zo kun je niet alleen alle steden in jouw omgeving selecteren, maar ook de stad waar jij graag een leuke tijd beleeft! Naast je gepersonaliseeerde overzicht kun je natuurlijk ook de deals van alle overige Nederlandse steden eenvoudig raadplegen.

Veel aanbieders, nog meer deals!
In deze applicatie vind je alle kortingsacties van aanbieders als: Groupon, Groupdeal, Sweetdeal, SaveMyDay, LivingSocial, Groupolitan en vele anderen. Iedere aanbieder biedt aantrekkelijke deals aan in meerdere steden. De Stedenkorting applicatie biedt tevens de mogelijkheid om alle deals per aanbieder te bekijken.

Alle deals in één nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Stedenkorting en ontvang dagelijks de laatste deals uit jouw favoriete steden. Maak een einde aan de wir-war van irritante nieuwsbrieven en ontvang alle deals in slechts één overzichtelijke nieuwsbrief. Hierdoor ontvang je automatisch alle interessante aanbiedingen in je mailbox en hoef jij er alleen nog maar van te profiteren!