Subscribe to our newsletter:

Racing Planet SE

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Racing Planet erbjuder ett stort sortiment av reservdelar och tillbehör till mopeder. Till dig med iPhone eller iPad erbjuder vi en optimerad App som gör det enkelt att navigera bland våra produkter och att beställa.

Kunder som redan är registrerade på vår Internetbutik www.racing-planet.sekan använda sitt befintliga kundkonto i Appen. Om du är ny kund och registrerar dig via Appen så kan du sedan använda samma kundkonto på vår Internetbutik. Men naturligtvis kan du kolla igenom vårt sortiment utan registrering.

Med den här Appen får du snabbt tillgång till alla produkter som finns på Racing Planet. Andra bra funktioner som finns i Appen är att du kan bevaka produkter som är tillfälligt slut i lager, tipsa vänner och att läsa recensioner. En annan bra funktion är att du kan beställa genom att scanna streckkoden som finns på våra produkter. Detta kan vara användbart om du tex behöver fylla på lagret i verkstaden eller om en kompis har köpt en produkt av oss och du också vill ha en sådan. Scanna då streckkoden så visas produkten i Appen.
Vi önskar dig mycket nöje med Racing Planet Appen.

www.racing-planet.se