Subscribe to our newsletter:

CBR Praktijk B

Free
iPad
Genres:
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Deze App bevat films die tijdens de autorijlessen voorafgaand aan elke handeling kunnen worden getoond. De films behandelen de complete rijprocedure zoals die gehanteerd wordt door het CBR.

Deze applicatie bevat een klein aantal gratis films, alle andere films komen pas beschikbaar na een in-app aankoop of een gratis voucher voor rijscholen die iTheorie dealer zijn.

Duidelijkheid voor cursisten is bij de rijlessen voor het CBR auto examen essentieel om de praktijkinstructie te verhelderen en dat is verder verbeterd met dit hulpmiddel.

Tijdens de praktijklessen kunnen rijinstructeurs de instructiefilms van alle onderdelen in de officiële rijprocedure tonen. Het gaat om meer dan 60 volledige instructiefilms in hoge kwaliteit, onderverdeeld in 12 hoofdstukken.

Na het downloaden van de app moeten de films apart worden gedownload binnen de app. Let op: alle films bij elkaar zijn ruim een Gigabyte groot! Het is niet aan te bevelen deze te downloaden via een mobiele verbinding! Eenmaal gedownloade films worden opgeslagen op de iPad en zijn onderweg te gebruiken zonder dat daarvoor een mobiele internetverbinding nodig is.

De app sluit naadloos aan bij de consumenten CBR theorie opleiding iTheorie waar de films ook te zien zijn.