Subscribe to our newsletter:

Kalkuler VO2max

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Health & Fitness
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

Trening og helse er på dagsorden som aldri før. Nå har du muligheten til å finne ut hvor god form du egentlig er i, uten å betale tusenvis av kroner hos et testlaboratoriet.

Kalkuler din VO2max er en hendig liten kalkulator som lar deg regne ut oksygenopptaket ditt basert på en del parametere.

Svar på noen enkle spørsmål om deg og trening og få så en estimert kondisjonsalder, oksygenopptak (VO2max), samt hvordan du ligger an i forhold til resten av befolkningen.

Du kan også lagre resultatene og sammenligne med venner på applikasjonens innebygde resultatliste. Les om forskningen og lær mer om hvorfor den fysiske formen er så viktig for levetid og god helse.

----

Denne applikasjonen hadde aldri vært mulig å lage uten forskningsgruppen CERG sin data og informasjon. Denne finnes på deres nettsider. Adressen til forskningen er tilgjengelig inne i applikasjonen. Jeg tar på ingen måte ansvar for deres kalkyler og forskning, men håper du vil ha glede av denne kalkulatoren som en pekepinn på din fysiske form.