Subscribe to our newsletter:

iBarcelona Cat

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Travel
  • Entertainment
I want this app
Download from AppStore

¡Sent l'autèntica experiència del turista del segle XXI i descarrega't la vídeoguia cultural i turística oficial de Barcelona, basada en vídeos geo-referenciats d'alta qualitat ! A través d'aquests vídeos, una persona t'explicarà la història i anècdotes més destacades dels punts d'interès.

SMARTOUR® et permetrà descobrir llocs i històries úniques, així com orientar mitjançant GPS als teus desplaçaments al ritme que vulguis durant el teu recorregut. A més podràs gaudir d'un vídeo de benvinguda a la destinació turística, trobar la informació més destacada de cada zona, així com l'oferta gastronòmica, cultural, comercial, d'oci i molt més.

El tour que et suggerim per a la ciutat de Barcelona inclou 20 punts d'interès turístic i cultural, a més d'un vídeo de benvinguda,que inclou zones i barris de gran atractiu turístic en diversos districtes de la capital:

-Eixample de Barcelona: Quadrat d' Or i Barri de la Sagrada Família.

-Ciutat Vella: la Rambla, el Raval, Barri Gòtic,Santa Caterina i Sant Pere, La Ribera, La Barceloneta i Port Vell.

-Gràcia i Park Güell: Park Güell

Característiques generals de la vídeo guia turística i cultural Smartour

-Video general de benvinguda a Barcelona
-Vídeos d'alta qualitat i geo-referenciats (mitjançant GPS), per als punts més emblemàtics de la destinació, que es reprodueixen automàticament en entrar a l'àrea d'influència programada per a cada punt.
-Agenda amb els esdeveniments culturals i d'oci més destacats de cada dia de l'any
-Àmplia oferta complementària de serveis (Restaurants, De compres, Cafès &Terrasses, Oci Nocturn, Museus, Hotels, Transport, etc.), Geo-referenciats i amb imatges i textos descriptius d'aquests.
-Localització de tots els punts d'interès i serveis a través de Mapas en línia.
-Funcionalitat de guiat mitjançant l'opció "IR", que ens dirigirà fins al lloc seleccionat, indicant temps i distància des de la localització real en què ens trobem.
-Possibilitat de valoració de llocs i punts d'interès. Compartir comentaris a través de Facebook, Twitter o e-mail
-Funcionalitat de realitat augmentada per al visionat dels punts i serveis d'interès.
-Mapa off-line general de tota la ciutat, incloent proposta de recorregut en funció del punt on es trobi l'usuari.
-Mapes off-line amb la ubicació de cada punt d'interès i la seva zona d'influència, per localitzar cada POI de la ruta proposada sense fer ús del consum de dades (possibles costos de roaming, pèrdues de cobertura de xarxa, etc)
-Mapes off-line amb la xarxa de transport públic (Bus i Metro)
-Promocions i descomptes en locals y establiments destacats