Subscribe to our newsletter:

IT-Staffing IT-Pro

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Met de IT-Staffing App kun je als zzp-er op een eenvoudige en prettige manier op de hoogte blijven van de actuele ICT projectaanvragen.
Per aanvraag zie je een uitgebreide omschrijving plus de contactgegevens van de accountmanager die de aanvraag in behandeling heeft. Met één druk op de knop neem je rechtstreeks contact op, telefonisch of per e-mail.
Ben je niet beschikbaar, maar heb je een kennis met wie je de aanvraag wilt delen, dan kan dat op een eenvoudige manier vanuit de Applicatie. Delen kan op Twitter, Facebook of LinkedIn.
Je kunt gericht zoeken naar specifieke aanvragen of via de landkaart een selectie van aanvragen maken bij jou in de buurt.

Als je bent aangemeld bij IT-Staffing en je hebt een Portal account, dan kun je het overzicht met projectaanvragen filteren op de voor jou relevante kennis en kunde en met één druk op de knop aangeven dat je interesse hebt in een bepaalde aanvraag, waarna er vanuit IT-Staffing contact met je wordt opgenomen.

De profiel pagina stelt je in staat om op eenvoudige wijze je beschikbaarheid door te geven en je personalia aan te passen, zodat je optimaal vindbaar bent voor de Recruiters van IT-Staffing.

Ben je binnen de applicatie ingelogd én heb je push-berichten ingeschakeld (in te stellen in de IT-Staffing App), dan kun je vanuit IT-Staffing (persoonlijk, geen bulk!) geïnformeerd worden over een passende aanvraag.