Subscribe to our newsletter:

PLM & ERP TV News

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Business
  • News
I want this app
Download from AppStore

Vad är PLM- och ERP TV?
PLM- och ERP TV är världens första journalistiskt oberoende webb TV-kanal med fokus på industriellt IT-stöd.
I våra nyhetssändningar och intervjuserien HETA STOLEN, möter du de tunga näringslivprofilerna, IT-användare på ute företagen, programutvecklare, analytiker och representanter för den akademiska världen. Du får de senaste nyheterna, kommentarerna från våra experter och du möter också alla de tunga branschprofilerna i personliga intervjuer.

Vilka ämnesområden handlar det om?
Generellt rör vi oss inom affärs- (ERP) och produktutvecklingssystem (PLM). Och på mer detaljerad nivå om sånt som CRM, SCM, Business Intelligence och på PLM-området om CAD, CAM, CAE och PDM m m.

Vad heter programmen på PLM- & ERP TV?
* NYHETSPROGRAM: PLM & ERP TV News-programmen är ca 30 minuter långa och täcker i korta nyhetsinslag och intervjuer händelser på och omkring ERP- och PLM-arenan. Vi har också en omfattande ekonomibevakning.
* I HETA STOLEN-serien gör vi lite längre och mer personliga TV-reportage, baserat på intervjuer med aktuella personer inom IT-branschen. Varje program är ca 10 minuter långt.

Vad kostar det?
Tjänsten är gratis, men tänk på att videostreaming kan innebära extrakostnader beroende på vilket avtal du har med din teleoperatör. Är du osäker kontakta teleoperatören.