Subscribe to our newsletter:

Kiespijn Pro

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Medical
I want this app
Download from AppStore

De Kiespijn Pro app is de meest snelle, professionele en makkelijkst beschikbare hulp voor de meest voorkomende tand- en mondaandoeningen.

Een groot gedeelte van de App wordt gedoneert aan het Nederlandse Rode Kruis ter ondersteuning van eerste hulp activiteiten.

De Kiespijn Pro app bevat handige adviezen en tips voor meer dan 60 advies- en pijnsituaties. Al deze advies- en pijnsituaties zijn voorzien van afbeeldingen.

Deze applicatie is gemaakt door tandartsen voor patiënten. De applicatie vertelt u iets over medicatie. Mocht u gebruik willen maken van medicatie, laat u dan voor gebruik eerst voorlichten door een tandarts, arts en/of apotheker.

De Kiespijn Pro app is bedoeld als een tool met handige informatie over tandproblemen. Indien u specifieke vragen en/of zorgen heeft over uw gebit, neem dan onmiddellijk contact op met uw tandarts, arts en/of apotheker.

Kiespijn Pro is niet aansprakelijk voor persoonlijk ongeval, schade en/of ziekte door uw gebruik, direct of indirect, van de informatie van deze applicatie. Raadpleeg voor gebruik van medicijnen eerst uw tandarts of andere medische professional. Zowel de Kiespijn Pro app als de informatie in de applicatie zijn beschermd door auteursrecht.

Voor meer informatie over de Kiespijn Pro app, kijkt u op:

http://www.kiespijnpro.nl