Subscribe to our newsletter:

Jagtappen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Navigation
I want this app
Download from AppStore

Jagtappen er udviklet af jægere til jægere og baseret på mange års jagterfaring i Danmark og udlandet. Jagtappen muliggør en ny og enkel måde at kommunikere og dele information på, før, under og efter jagten for både den enkelte jæger, konsortiet og jagtlederen. Ligeledes sikre Jagtappen at den nødvendige og relevante information altid er lige ved hånden.

Med denne jagtapp i hånden kan du se kort og luftfotos over dine jagtrevirer, markere grænserne for de forskellige jagtrevirer, samt se andre jægeres bevægelser på et givet revir. Ligeledes kan du organisere jagter ved at oprette en fælles kalender for et givet jagtrevir, afsætte GPS-positioner og markeringer i terrænet, som fx skydetårne eller andre punkter af interesse. Du kan oprette forskellige jagtrevirer og dele billeder, finde de nærmeste schweisshundeførere, bruge telefonen som gammeldags kompas, tjekke vejrudsigten, jagttider, og sol- og månetider, føre dagbog, samt læse om de fleste jagtbare arter i Danmark.

Mine jagtrevirer:
Her kan du oprette en eller flere jagtrevirer og invitere dine jagtkammerater til at deltage i konsortiet/reviret ved at oprette brugernavn og adgangskode. Ligeledes kan du dele waypoints, spor og revirgrænser indenfor de forskellige jagtrevirer.

Kort:
Her kan du oprette kort over de forskellige jagtområder, indsætte grænser eller markere forskellige positioner på reviret, fx skydetårne, spor og meget andet.

Mine data:
Her indtastes navn og password, som anvendes til at holde styr på, hvilke jagtrevirer du er med i samt revirets kalenderfunktion. Ligeledes indtastes kaldenavn og initialer, hvilket vises på kortet, således at dine jagtkammerater kan se, hvor du befinder dig.

Dagbog:
Her kan du oprette forskellige dagbogsnoter, dele dem med dine jagtkammerater og vedhæfte billeder.

Jagttider:
Her findes de generelle jagttider, samt de lokale afvigelser.

Kalender:
Her kan du dele en kalender med dine jagtkammerater for de forskellige jagtrevirer, du er med i.

Artsdatabase:
Her findes en kort beskrivelse af de fleste jagtbare arter i Danmark.

Vejret:
Her kan du se vejret, sol- og månetider for din nuværende position fem dage frem i tiden.

Lommelampe:
Med denne funktion kan du anvende din iPhone som lommelygte.

Nyheder:
Her kan du læse forskellige jagtrelaterede nyheder.

Schweiss register:
Liste med alle schweisshundeførere i Danmark. Listen er sorteret efter hvilke hundeførere, der er nærmest på din nuværende GPS-position.

Kompas:
Kompasfunktion med længde- og breddegrader for din nuværende position.

Bemærk venligst, at fortsat brug af GPS, der kører i baggrunden, kan dramatisk reducere batteriets levetid.