Subscribe to our newsletter:

iTeori Trafiktesten Pro Danmark

$4.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Education
  • Educational
  • Trivia
I want this app
Download from AppStore

iTeori Trafiktesten Pro – den hurtige og nemme måde til at få dit kørekort!

#1 indenfor uddannelse

Med Trafiktesten Pro har du alle de spørgsmål som er relevante til teoriprøve til kørekort i din lomme. Takket være test simulationer & praktiske prøver er iTheorie det perfekte værktøj til at forberede sig til kategori B teoriprøver!

Virker på alle iPhones, iPads og iPod Touch som har minimum IOS Version 5.0.

FORDELENE VED Trafiktesten Pro:
**************************************************************

BEDRE & BILLIGERE:
Trafiktesten Pro koster mindre end de programmer som er tilgængelige til computere, men det giver dig flere muligheder end de fleste af disse programmer.

INGEN UBESVAREDE SPØRGSMÅL:

Trafiktesten Pro indeholder et komplet katalog med spørgsmål til teoriprøven; samt gode løsning tips er givet ved hvert spørgsmål.

PERFEKT FORBEREDELSE

Brug test funktionen til at simulere en rigtig test. Succes kurven vil vise dig hvor meget øvelse du mangler før du kan være sikker på at bestå testen.

HVOR & HVORNÅR DU ØNSKER:
Uanset hvor du er, på toget, sporvognen eller i skole, så kan du med Trafiktesten Pro øve hvor og hvornår du ønsker det.

HVIS DET TIL DINE VENNER:
Er dine venner også nervøse for testen? Så hvis dem hvor god du er! Med Trafiktesten Pro kan du dele dine resultater med alle dine venner via Facebook og Twitter.


DETTE ER HVAD DU FÅR MED Trafiktesten Pro:
**************************************************************

LÆRE FUNKTION:
Lære funktionen lader dig øve i alle de spørgsmål som er relevante i henhold til teoriprøven. Spørgsmålene er opdelt i 7 kategorier, hvilket giver dig mulighed for at øve mere målrettet, desuden er der gode tips ved hvert spørgsmål.

TEST FUNKTION:
Test funktionen giver dig mulighed for at simulere en rigtig test. Denne test er den samme som en rigtig teoriprøve og består af tilfældigt valgte spørgsmål og med en tidsbegrænsning på 45 minutter. Dit resultat vises så snart at testen er slut, så du kan med det samme se om du har bestået eller dumpet. Endvidere så er hvert spørgsmål som du har svaret forkert på vist med det korrekte svar.

SUCCES:
Resultatet af hver test som du færdiggører tilføjes til din succes kurve; dette viser hvor meget træning du mangler inden du kan bestå en test.

TIPS:

Alle vigtige informationer om Trafiktesten Pro kan findes under Tips. Endvidere kan du også finde mange gode tips og tricks på selve teoriprøven.

HIGHSCORE:
Har du opnået en highscore? Vi har en highscore liste, så send os dine resultater og bliv den bedste på vejen.

Ønsker du at finde ud af mere om iTheorie, eller har du tekniske spørgsmål? Så besøg os online på: http://www.itheorie.ch

Hold dig opdateret på Twitter@iTheorieapp: http://twitter.com/iTheorieApp

Eller bliv fan på Facebook: http://tinyurl.com/ya38sps