Subscribe to our newsletter:

Julens Gaveliste

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Productivity
I want this app
Download from AppStore

Med hjelp av Julens Gaveliste kan du nå ha full kontroll på julegave-shoppingen. Med et enkelt og ukomplisert design er det raskt og enkelt å holde orden på hvilke julegaver som skal kjøpes og til hvem.

- Legg inn planlagt gave-innkjøp. Du vil da ha en enkel og oversiktlig liste over hva og hvor du skal handle. Når gaven er kjøpt kan du endre status på gaven til kjøpt og prisen vil bli lagt til total-prisen som vises på hovedskjermen. Slik kan du raskt og enkelt ha kontroll på hvor mange gaver som gjenstår samt hvor mye penger du har brukt.
- Alle gaver vil bli lagret på årstall. Det betyr at du enkelt kan skifte mellom år og dermed også ha full kontroll over hva du har kjøpt og hvor mye penger du har brukt tidligere år.
- Dersom du ikke ønsker at uvedkommende skal kunne se gavelisten din, kan du skru på passord-beskyttelse. Bare pass på at du husker passordet ditt da det foreløpig ikke finnes noen måte å hente dette frem igjen på!

Vårt hovedfokus er at appen skal være ukomplisert og enkel å bruke. Dersom du ønsker å forenkle din julegave-shopping - last ned Julens Gaveliste og la den hjelpe deg. Du vil ikke angre!

Merk: Du kan endre en gave ved å trykke på den i listen. Du kan slette ved å dra fingeren til venstre eller høyre (swipe) over en gave eller person i listen (slik som i SMS-appen eller Mail-appen).