Subscribe to our newsletter:

FotoHuskespillet

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Education
  • Puzzle
I want this app
Download from AppStore

"Der er til mange timers sjov. Det bedste er, at hukommelsen trænes samtidig med at barnet lærer nye ord"
- mors-apps.com

Find 2 ens – med jeres egne billeder!
Det klassiske huskespil fra Fusentasterne, nu med et dejligt twist: Lav selv jeres egne spillekort, med egne fotos og lyd!

Spillet kommer med 3 foruddefinerede sæt kort (safaridyr, musikinstrumenter, legetøj), men I kan selv lave så mange sæt kort som I vil. Lav f.eks. et sæt kort med Familiemedlemmer, Mit legetøj, Mine venner i børnehaven, En tur i haven, Mors arbejde osv.

Voksen og barn selv lave spillekortene ved hjælp af iPhone/iPads kamera og/eller fotoalbum. For hvert kort kan I også indtale en lyd selv, som bliver afspillet når I finder de to ens.

Det er sjovt at gå på udforskning i hjemmet, lave kortene sammen og derefter spille med dem. For forældre som gerne vil træne bestemte ord med jeres børn er det også oplagt. Lidt større børn kan lave kort på egen hånd.

Spillet fungerer også på devices uden kamera (iPad1) - her kan I i stedet hente billeder ind fra iPad'ens fotoalbum. Hvert sæt kort kan have op til 12 billeder, men fungerer også fint med blot 3 eller endda 1 billede. Det er heller ikke "tvungent" at skulle indtale en lyd for hvert kort man laver.

Vælg om I vil spille med 6, 8, 12 eller 20 kort på bordet. Spillet gemmer en rekord for hver sværhedsgrad.

Universal app – fungerer på både din iPhone og iPad!

ANMELDELSER
"Det er sjovt at kreere disse egne versioner af vendespil sammen med barnet, og jeg oplevede helt klart, at barnets lyst til at spille var desto højere, når brikkerne forestillede genkendelige familiefotos tilsat vores egne lyde og skøre stemmer... Godt fundet på og fint udført"

- Politiken

****
- berlingske.dk

OM FUSENTASTERNE
Vi udvikler spil til de helt små ud fra faste principper:
- Det skal være sjovt at lære!
- Dansk sprog og original kvalitet
- Ingen "In App purchases"
- Ingen reklamer, bortset fra diskrete henvisninger til vores andre børnespil.
- Børnesikkert - Ingen ubehagelige overraskelser