Subscribe to our newsletter:

Hafslund Bedrift

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
I want this app
Download from AppStore

Hafslund Bedrift

Er din bedrift Hafslund Strøm-kunde? Da bør du laste ned denne appen og få oversikt over strømforbruket deres. Ved hjelp av fem illustrerende grafer per bygg, i tillegg til detaljert informasjon fra hvert anlegg, får du hjelp til å overvåke strømforbruket og passe på at det holder seg på et akseptabelt nivå.

Du vil også få oversikt over dagens spotpriser og endringer i strømprisene siste år. Og selvfølgelig er det mulig å sende inn strømmålinger per anlegg.

***********************************************************
For å kunne bruke denne appen må du være bedriftskunde hos Hafslund Strøm. Du må også ha tilgang til Pluss-versjonen av Hafslund Online. Du kan enkelt oppgradere din Basis-versjon til Plussversjon inne i portalen. Du kan dessverre ikke bruke appen dersom du er Hafslund Nett-kunde, men ikke kjøper strøm fra Hafslund Strøm. Det er Hafslund Strøm som mottar måleravlesningen, og målerstanden vil bli sendt til ditt nettselskap.
***********************************************************

Vi har tatt høyde for at det kan være dårlig internettilgang og lys der du har din strømmåler. Appen vil minne deg på å levere måleravlesningen når du igjen er på nett og den er utstyrt med lommelykt. Vi gjør oppmerksom på at bruk av lommelykten kan redusere batteritiden på din iPhone/iPod Touch.

Hafslund Bedrift bruker følgende tilganger:

Stedstjenester
Stedstjenester brukes for å vise brukerens posisjon på et kart som også viser posisjon på “Mine bygg"

Varslinger
Remote/Push varslinger brukes for å motta varslinger om forbruk knyttet til et bygg. Lokale varslinger brukes for opprette påminnelser om å sende inn måleravlesing

Kamera
Tilgang til kamera brukes for å legge til/endre bildet som er koblet til et bygg.

Bilder
Tilgang til bilder brukes for å legge til/endre bildet som er koblet til et bygg, dersom kameraet på enheten ikke er tilgjengelig.

Vi har dessverre ikke mulighet til å lese og svare på alle kommentarer i anmeldelsene i App Store. Send derfor tilbakemeldinger om nye tjenester eller feil/mangler til mobil@hafslund.no