Subscribe to our newsletter:

Snurra Flaskan - Vuxenversion

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Games
  • Entertainment
  • Board
  • Trivia
I want this app
Download from AppStore

"Snurra Flaskan - Vuxenversion" bygger på den klassiska versionen av spelet "Snurra Flaska", men innehåller här frågor och uppdrag av vuxenkaraktär (ofta med sexuell anspelning) och rekommenderas därför ej för barn under 18.

En grupp på minst två deltagare sitter på golvet (eller runt ett bord) i en ring runt enheten (appen). Appen ställer en fråga eller kommer med ett uppdrag. Någon deltagare läser upp frågan eller uppdraget högt för övriga deltagare och trycker därefter på skärmen för att snurra flaskan. Den flaskan pekar på när den stannar måste sanningsenligt svara på frågan eller utföra uppdraget. Flaskan i appen stannar helt slumpmässigt och det går inte att påverka vilket håll den kommer att peka åt i förväg. När frågan är besvarad eller uppdraget utfört trycker någon på skärmen igen och en ny fråga eller uppdrag visas.

Frågorna eller uppdraget plockas helt slumpmässigt ur en bank och en och samma fråga kan dyka upp flera gånger under samma spelomgång. Frågorna har ofta en sexuell anspelning. Spelet är till för att underhålla och ha roligt tillsammans.

Läs "Hjälp och instruktioner" i appen för tips och spelregler.