Subscribe to our newsletter:

Gazet van Antwerpen

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • News & Politics
I want this app
Download from AppStore

Lees Gazet van Antwerpen op iPad, iPhone en iPod Touch. Met de app voor de digitale krant van Gazet van Antwerpen heb je als abonnee altijd en overal toegang tot je vertrouwde krant. Er is niet alleen de krant zoals je deze kent op papier. De digitale krant heeft een aantal extra’s voor je in petto:

• Je leest waar en wanneer je wilt, ook offline!
• Je krijgt interessante extra’s, zoals video’s en foto’s, bij de artikels
• Je kan alle edities van de krant lezen, met bijhorende weekendmagazines en bijlages
• Je kan de kranten tot 30 dagen bijhouden. Geen stapels papier meer!

Graag lezen, maar nog geen abonnee?
Lees alles over onze abonnementen en kies de formule die het best bij jou past in onze aboshop: www.gva.be/abonnement. Of bel met onze klantendienst op het nummer 03 303 07 77 voor persoonlijk advies.

Losse verkoop via iTunes
Via iTunes kan je de krant per dag aankopen, of een weekpas nemen. De losse verkoop wordt via je iTunes-account verrekend en beheerd, volgens de modaliteiten die door iTunes werden bepaald.

Auto renewal
Indien je de Gazet van Antwerpen voor een week hebt aangeschaft (5.99€) wordt dit abonnement automatisch vernieuwd, tenzij je de automatische vernieuwing uitschakelt, ten laatste 24 uur voor het aflopen van de lopende abonnementsperiode. Default staat de automatische vernieuwing aan.
- De betaling wordt verrekend en beheerd via je i-Tunes-account na confirmatie van je aankoop.
- De betaling voor een volgende abonnementsperiode gebeurt via je iTunes-account, 24 uur voor het aflopen van het lopende abonnement.
- Annulering van een lopende abonnement is niet mogelijk tijdens de lopende abonnementsperiode
- Als gebruiker kun je je abonnement zelf beheren. Je kan de automatische vernieuwing uitzetten door naar de instellingen van je iTunes-account te gaan, op je iPad of op je computer. Klik daar opeenvolgend op Store > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.
- Algemene voorwaarden van Het Mediahuis, uitgever van de Gazet van Antwerpen, vindt u hier: http://mediahuis.be/voorwaarden/
- Privacy policy van Het Mediahuis, uitgever van de Gazet van Antwerpen, vindt u hier: http://mediahuis.be/privacy/

Meer informatie over digitaal lezen: www.gva.be/digitaallezen
Veelgestelde vragen
Gazet van Antwerpen website: www.gva.be