Subscribe to our newsletter:

Golv Kakel Calculator

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Lifestyle
I want this app
Download from AppStore

Mät upp och beräkna hur många förpackningar av golvplattor eller annan golvbeläggning du behöver i 4 enkla steg med denna app.
Se till att du har tillräckligt med förpackningar av golvplattor för att täcka ett rum är mer komplex än det låter. Här är ett idiotsäkert sätt att få det rätt varje gång.

Allt du behöver är ett måttband och detta golvplatta räknare app.

Genom att helt enkelt följa dessa fyra steg för att bestämma den korrekta mängden av plattor som krävs för ditt golv behov kan du spara pengar genom att inte köpa för många och stoppa allvarliga problem genom att inte köpa för få.

steg 1
Med ett måttband, mäta bredden och längden av rummet som skall täckas och sätta denna information i golvet kakel räknaren i denna applikation.

steg 2
Från etiketten på rutan golvplattor anger täckning förpackningen (vanligtvis mellan 1 och 2 kvm)

steg 3
Om du vill planerar den kostnaden för golvplattor för ditt projekt, ange kostnaden per kvadratmeter i räknaren (om inte lämna den som 0,00).

steg 4
Helt enkelt trycka på Beräkna knappen och golvet kakel räknaren utarbeta hur många förpackningar av golvplattor eller annan golvbeläggning du behöver och vad det kommer att kosta, enkelt!

Det är alltid bäst att ha extra Incase av svinn samtidigt om, så app kommer att möjliggöra en ytterligare 10% utöver vad som verkligen behövs.

Golvet kakel Räknaren app gör det snabbt och enkelt att beräkna antalet förpackningar med golvplattor som krävs för ditt golv projekt.

Alltid dubbelkolla dina mått innan du köper golvplattor eller liknande.

disclaimer
Inget ansvar tas för av utvecklaren för användning eller missbruk av denna applikation.