Subscribe to our newsletter:

EVPoem-Học tiếng Anh qua thơ song ngữ - Practice English By Reading Love Poem (with English Vietnamese Dictionary inside)

$0.99
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
I want this app
Download from AppStore

Tuyển tập 160 bài thơ tình song ngữ Anh – Việt là sản phẩm học tập và giải trí ứng dụng trên Iphone. Đây được coi là món ăn tinh thần đặc sắc dành cho những người yêu văn thơ và luôn tìm kiếm sự lãng mạn trong tâm hồn. Bên cạnh đó, tác phẩm này cũng rất cần có cho học sinh, sinh viên, những người đang nghiên cứu và trau dồi Anh ngữ. Trong tuyển tập này có những bài thơ nổi tiếng của các tác gia kiệt xuất thế giới được mang đến cho người đọc thông qua sự diễn giải tài tình và biên soạn công phu của các dịch giả nổi tiếng. Qua đó giúp cho người đọc có những cái nhìn sâu sắc về tình bạn, tình yêu thương giữa con người và tình yêu cuộc sống. Và đây cũng là điểm giao thoa giữa văn học Thế giới và văn học Việt Nam nhằm mang lại cho chúng ta sự cảm nhận theo cách riêng của mỗi người.

Collection of 160 love poems bilingual English - Vietnamese is the product of learning and leisure applications on the Iphone. It is considered as excellent food for thought for those who love writing poetry and are always looking for romance in my soul. In addition, this work is also needed for students, students who are studying English and hone. In this collection of famous poems of the eminent author world is brought to the reader through the interpretation ingenious and carefully written by the famous translator. Thereby helping the reader has insight about friendship, love between people and love life. And this is the intersections between Vietnam and world literature to bring our own way the sense of each person.