Subscribe to our newsletter:

Länsiväylä

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
I want this app
Download from AppStore

Länsiväylä on espoolaisten oma lehti jo vuodesta 1954. Lehti ilmestyy myös Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Länsiväylä on läsnä lukijoidensa elämässä kertoen kiinnostavimmista paikallisista puheenaiheista, päätöksistä, ihmisistä ja arjen ilmiöistä niin uutisten, urheilun kuin kulttuurinkin kautta. Länsiväylä on Suomen Lehtiyhtymä Oy:n lehti.

Lataa sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta Länsiväylää iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset taskustasi Länsiväylästä.

Länsiväylän uudistettu näköislehti ilmestyy mobiiliisi kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin.  

Länsiväylä kuten sen iPad/iPhone-versio, on sinulle maksuton.

Uutta tässä versiossa:
- Pääset juttujen ja ilmoitusten www-linkkejä klikkaamalla lisätietoon netissä: Voit kommentoida juttuja, osallistua lukijakilpailuihin tai saada lisätietoa paikallisista yrityksistä ja heidän myymistään tuotteista ostopäätöksesi tueksi.
- Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.
- Painamalla sovelluksen 'Tilaa'-nappia, saat laitteesi Lehtikioski-hakemistoon ilmoituksen aina kun lehti on saapunut. Lehti lataantuu tällöin automaattisesti laitteeseesi.
- Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi.  Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.

Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen Apple Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset: http://www.lansivayla.fi

Ota meihin yhteyttä
- Päätoimittaja ja toimitus:  http://www.lansivayla.fi/lansivayla/Yhteystiedot/Toimitus
- Mediamyynti: http://www.lansivayla.fi/lansivayla/yhteystiedot/mediamyynti