Subscribe to our newsletter:

ParkApp

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Utilities
  • Travel
I want this app
Download from AppStore

SMS parkeren met ParkApp

ParkApp maakt het mogelijk om sneller en eenvoudiger via SMS te parkeren. Gebaseerd op de interne GPS wordt de parkeerzone bepaald of de dichtstbijzijnde parkeerautomaat (met nummer) voorgesteld. Het resultaat wordt op een stratenplan getoond of in een lijst gesorteerd op afstand.

Meerdere nummerplaten kunnen worden geconfigureerd. De uit deze lijst gekozen nummerplaat wordt gebruikt bij een volgende parkeertransactie.

Het starten van de parkeertransactie is zeer eenvoudig. Er moet geen SMS bericht meer worden ingetoetst. ParkApp vormt automatisch het SMS bericht en stuurt dit naar de SMS shortcode van toepassing op de locatie waar men zich bevindt. Na het starten van de parkeersessie is het ook mogelijk via ParkApp de sessie te beeindigen.

Bij iedere parkeertransactie kan men een foto en notitie opslaan (vb. de omgeving waar het voertuig staat geparkeerd).
Alle parkeertransacties worden bijgehouden in een lijst. Via deze historiekfunctie kan je de foto’s en nota’s bekijken en opgeslagen transacties verwijderen.

Naast het functionele, is er ook het informatieve aspect : tarieven van de huidige locatie worden getoond met doorverwijzigingen naar de officiele websites.

Algemene voorwaarden :
- Betaling via de standaard SMS parkeertransactie
- Standaard tarieven en condities voor SMS parkeren zijn van toepassing.
- SMS antwoorden van de SMS parkeerdienst komen in de standaard SMS box van het toestel.
- Start parkeertijd van de parkeertransactie is gebaseeerd op de interne klok en kan afwijken van de geregistreerde tijd van de SMS- dienstbeheerder.