Subscribe to our newsletter:

Sekreti i Diskut Qiellor të Nebrës

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Education
I want this app
Download from AppStore

Së bashku me ekspertin e veprave të artit, z. Vincent Mirano, do të ndërmarrësh një udhëtim tepër emocionues përgjatë Gjermanisë. Vërtetë është vjedhur Disku Qiellor 4.000-vjeçar i Nebrës, që është edhe paraqitja më e vjetër e qiellit në të gjithë botën?
Me këtë lojë aventure të Goethe-Institut do të jesh në gjendje të përmirësosh aftësitë e tua të të lexuarit dhe të të dëgjuarit në gjermanisht. Do të përsërisësh fjalor të rëndësishëm të niveleve A1 dhe A2, si dhe do të mësosh gjuhën gjermane përmes shumë dialogëve dhe teksteve të vogla me plotësim.
Loja është ideale për nxënës që nisin nivelin A2. Pra, nuk ke nevojë të dish shumë gjermanisht për të zbuluar sekretin e Diskut Qiellor të Nebrës.
E gjithë loja është edhe me audio. Kështu ti mund t’i dëgjosh dhe t’i lexosh përherë të gjitha tekstet.
Gjithashtu ti mund t’i klikosh apo prekësh të gjithë dialogët. Këtu ti vendos se çfarë do të ndodhë dhe kur ke dëshirë ta përsërisësh një tekst, nëse ka diçka që s’e ke kuptuar.
Në lojë do të mësosh situata tipike, të cilat janë të dobishme nëse do të shkosh në Gjermani (të porosisësh dhe të paguash në restorant; të pyesësh për rrugën; të plotësosh një formular).
Të gjitha këto detyra janë të ndërthurura në një histori emocionuese aventure. Kështu të mësuarit nuk të mërzitet kurrë!
Mbi 2 orë të tëra lojë...