Subscribe to our newsletter:

Job & krop

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Reference
  • Health & Fitness
I want this app
Download from AppStore

Få gode råd til, hvordan I i fællesskab takler smerter i muskler og led på arbejdspladsen. Og se øvelser, der virker, når du har ondt i ryg, skulder eller nakke.

De fleste får indimellem ondt i ryg, skulder eller nakke. Når det sker, har du bedst af at være aktiv og bevæge dine muskler og led. Hvis du passivt venter på, at smerterne forsvinder, kan de blive værre og føre til lang tids sygefravær.

Det betyder ikke, at du skal gå på arbejde, når du har mest ondt, men du skal ikke vente på, at smerterne er forsvundet. Det afgørende er, at du kommer tilbage på arbejde i det omfang, du kan.

Ugens tip
Få et ugentligt tip til, hvordan du takler smerter i ryg, nakke og skulder.

Tip et tip
Har du selv et godt tip, så del det i app’en, og det bliver videredelt på Facebook.

Få en opsang
Nogle gange ved man godt, hvad der skal til, men får det ikke gjort. Så er det måske på tide med en ”kærlig” opsang fra Job og Krops eksperter.

Øvelser på video
Se video med øvelser, der virker, når du har ondt i ryg, nakke eller skulder.

Se Krysters Kartel-film
Se video med Majbritt og Karsten fra Krysters Kartel, som er uenige om, hvordan man skaber fysisk trivsel på arbejdspladsen.

De 5 ømme punkter
Se fem ømme punkter, som I kan arbejde med, når I vil skabe fysisk trivsel på arbejdspladsen.

App’en er en del af kampagnen Job og Krop, der har til formål at styrke forebyggelse af smerter i muskler og led på arbejdspladsen. Videncenter for Arbejdsmiljø står bag kampagnen.