Subscribe to our newsletter:

Keski-Uusimaa

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • News
  • Newsstand
  • Regional News
I want this app
Download from AppStore

Keski-Uusimaa on seitsenpäiväinen paikallislehti lähellä lukijaansa. Lehti kertoo alueen uutiset kattavasti ja tuoreeltaan. Keski-Uusimaata seuraamalla lukija tietää mistä nyt puhutaan. Uutisten lisäksi virkeä yleisönosasto, useat erikoissivut ja kattava tapahtumakalenteri pitävät paikkakuntalaisen - myös hiljattain muuttaneen - tiukasti kiinni keskiuusmaalaisessa elämänmenossa. - Keski-Uusimaa on Etelä-Suomen Media Oy:n kustantama lehti.

Lataa Keski-Uusimaa-sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta lehteä iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset nopeasti Keski-Uusimaasta.

Keski-Uusimaan iPad-lehti ilmestyy mobiiliisi joka päivä - seitsemän kertaa viikossa.

Keski-Uusimaa-sovellus on sinulle ilmainen.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.keski-uusimaa.fi

Uusimman lehden voit ostaa suoraan sovelluksesta irtonumerohintaan 1,99 € tai 1 kuukauden kestotilauksen hintaan 15,99 €.

Kestotilaus uusiutuu automaattisesti, mikäli sitä ei peruta viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä. Näet voimassaolevat tilauksesi iTunes-tilisi asetuksista. Voit lopettaa tilauksen päättymään nykyisen tilausjakson loppuun iTunes-tilisi asetuksista viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.