Subscribe to our newsletter:

Diims

Free
iPhone / iPad
Genres:
  • Navigation
I want this app
Download from AppStore

Diims sporingsenhed
”Mist ikke dit kæreste eje”
Alle kender ærgelsen og besværet ved at miste en af sine kæreste ejendele – for slet ikke at tale om de økonomiske omkostninger.
Hvad er Diims?
Diims er et unikt produkt, som er udviklet til at undgå alt besværet omkring dét at miste en ejendel. Den er billig, effektiv og ikke mindst ekstremt let at bruge.
Hvordan virker Diims?
Diims er en sporingsenhed, som du kan installere i dine ejendele. Gennem et landsdækkende netværk vil din ejendels sidste position i det offentlige rum hele tiden blive registreret og kortlagt på vores hjemmeside. Diims virker overalt i det offentlige rum inden for Danmarks grænser.
Sammenlignet med traditionelle GPS genfindingsløsninger har batteriet på Diims en meget lang levetid og er samtidig en af de billigste genfindingsløsninger på markedet.
Hvordan får jeg fat i Diims?
Du køber og abonnerer på Diims. Hver måned betaler du et beskedent beløb for at få adgang til at bruge Diims genfindingsteknologi. På den måde har du altid mulighed for at vide, hvor dine ejendele har befundet sig sidst. Med dit Diims abonnement får du et gratis login til både WEB og APP, hvor du kan følge netop din Diims.